EyAs Patatesanne En temiz iceriklisi prilam dedi doktor. Ama inan bana ikiside fayda etmedi çok kullanmadım bende. Hersekilde bulanıyordu ve hâlâ bulaniyo😭🥺 25 haftaligim.
Patatesanne EyAs naneli sakız denedin mi hiç ? Beni çok rahatlattı utanmasam uyurken bile çiğnicem 🥲 birde süzme yoğurt baya bastırıyordu mide mi hiçbişey yiyemediğim zamanlarda.
Songulars13 Doktor bana hem zofer hemde perillam verdi sadece perillam kullandım 21 haftalık hamileyim bir haftadır bıraktım çok şükür iyiyim
Miniyy76 Patatesanne bende 8 mg kullanıyorum ama yarısı sabah yarısı akşam 😬 çok yoğun ıstıgfar etmemden ötürü kan kusmaya basladm afedersınız nerdeyse tuvalette yatıp kalkıcaktm o yüzden ben akşam almasam işim bitti demektr 😅
Miniyy76 arirangg çok şükür bi sorun yaşamadm çocuğumda gayet ıyı hamdolsun zaten öyle olsa bu hamılelıgmde asla kullanmazdm
Karaca61 Marly21 ben 5 haftalıkken başladım şuan 11 haftalığım hala kullanıyorum sanırım 9 ay kullancam 😅 cunku onu içmeden yaşayamıyorum bi zararıda yok için rahat olsun ben cok araştırdım