2022bebeki Bsr_erygt Bana sonlara doğru içerken zor geldi boğazımı yakti açıkcasi ama geçti pek de zorlanmadim
Tugceasel21 Bsr_erygt Inanilmaz zordu banada 100 grm verdi allahim oyle bir mide yanmasi mide bulantisi olmaz malesef dayanamayip cikarmistim ben
Bsr_erygt Zhrzynp 50 lik te 152 çıktı o yüzden tekrar yaptırıyor doktorum yaptırmakta da kararsızım açıkçası 🥺
nur34_ Tugceasel21 nasil bisey canim tadi neye benziyor bardaktami ne oluyor tam olarak yarin yaptircm biliym
Esayser Bsr_erygt Ay ben birini bitirdim ikincide kalbim pır pır atmaya başladı içtim oturdum kan saatlerimi beklerken başım döndü kalkmadım yerimden .
pnar-06 Bsr_erygt ben çok zorlandım içtikten sonra çok midem bulandı ama pes etmedim istiğfar etmedim boşa gitmesin diye artık damarlarımda kan kalmadı çok canımda yanmıştı iğneden
Tugceasel21 nur34_ 100 gram toz glukoz verdiler pudra sekeri gibi onu kucuk su sisesinin icine dokuyorsun aç karnina gidiceksin doktugun tozu 5 dk icmen lazim icmeden kan veriyorsun sonra içiyorsun 1 saat arayla 3 saat ac kalıyorsun ben acliktan öldüm sanmistim
nur34_ Tugceasel21 doktorumun aclik tokluk fark etmiyor dedi bana biyerdede sey duydum kendin ecazeneden aliyormussun icecegini
nur34_ Tugceasel21 bilmiyorum ki canim oyle soyledi aclik tokluk fark etmiyor dedi gunun istedigin saate glp yaptirablrsn dedi nblm belkide herkese uyguladklri farklidr
nur34_ Tugceasel21 hi bunu mu veriyorlar peki tadi nasil bisey cok mu sekerli yoksa ilac içiyor gibimi surup yanj tadi oylemi
Tugceasel21 nur34_ yani farkli oldugunu sanmiyorum belki icecek olarak seker yuklesi yapilir ama aç bunda nettim tabi doktorun oyle dediyse bisey diyemem
Tugceasel21 nur34_ Toz seklide suya dokuyorsun rengi falan yok ama ben cikartigim icin turuncuydu cikartirken
nur34_ Tugceasel21 benim anne tarafimda seker genetik bnde sekerli eyler yiyince bas donmesi yasadigimi belirtmistm acaba kesin cikar diyemi aclik tokluk fark etmiyor dediler olablrmj acaba