Tansu15 Merhaba Anneler, Aranızda kordon kanı aldıran veya aldırmayı düşünen varmı? Süreç nasıl ilerliyor devlet hastanesinde de aldırabilirmiyiz acaba 😊 Yardımcı olursanız sevinirim😇
funnymummy Tansu15 ablam yapmıştı özel bir firmayla anlaştı devlet hastanesinde doğum esnasında almışlardı
Tugcelb Tansu15 bizde kızımızın hem kordon kanını hemde dokusundan aldıracağız inşallah doğum esnasında. Onunda bazı kriterleri var herkes veremiyor kordon kanını yani belli haftada doğum yapmak belli mililitre de olması gibi gibi. Zaten sizi bilgilendiriyorlar. Biz 37+2 deyiz kaydımızı yaptırdık bakalım inşallah saklayabileceğiz
Tansu15 Tugcelb bu kriterleri doğumu yaptıracak doktorla mı konuşuyoruz. Yoksa kanı saklayacak olan yer ile mi 🤔
Aasel34 Tugcelb merhaba bende istiyorum ama güvenilir yer arıyorum bilgi paylaşırmışsınız ücreti nedir siz ne için saklamayı düşünüyorsunuz
Tugcelb Aasel34 acıbadem hastanesiyle anlaştım ben. Kayıt yaptırdığımıx zamanda indirim vardı o şekilde yaptık. Allah korusun ilerde kanser vb bir rahatsızlığı olursa kök hücre tedavisinde kardeşe ihtiyaç duyulmadan kendi kordon kanı ya da dokusuyla tedavi olma şansı var