sevda_yldrm Kızlar detaylı ultrasonda ultrason resmi bekliyordum net yüzünün falan belli olduğu ama hiç vermediler böyle mi olması gerekiyordu?
ozgegundogdu1903 sevda_yldrm vermeleri gerekiyordu resim ben 2 gün önce girdim yüzünün net olduğu bi resimini verdiler devlette mi yaptırdınız yoksa özel demi belki farkediyordur ? 🙂
Karman34 sevda_yldrm benim yüzünü gösterdi verdi doktor 3 tane baştan kapattı yandan çekip verdi sonra 10-15 dakika dışarı çıkıp dolanıp geri gel dedi o zaman açtı yüzünü
ipekmom_ sevda_yldrm özelde çektirdim bana 3tane verdi sağolsun, ayrıca canlı yayın açmıştı 5dk kadar canlı canlı izlemiştik içeride ne yaptığını çok keyifliydi 🥰 keşke o zaman sorsaydınız doktora
Babykalamar sevda_yldrm genelde devlettw vermiyorlar etrafimdan boyle duydum hep ben ozelde yaptirdim iki tane verdiler
ozgegundogdu1903 sevda_yldrm olabilir bi seçenek ama bi arkadaşım da üniversitede yaptırdı ona vermişlerdi keşke sorsaydınız nedenini vermeleri güzel olurdu 🙏🏻
esmaaykur ben zeynep kamilde yaptırdım bırakın resmi ne gosterdiler nede bir kelime ettiler verdikleri raporla doktorum hersey çok iyi dıyınce rahatladım
Serraninannesi53 esmaaykur benimde çarşamba günü zeynep kamilde detaylı ultrason randevum var. Sizin ultrasonu çeken doktor kimdi acaba
Fadimegll321 sevda_yldrm bende özelde yaptırdım ama bana da vermediler birde 10 dakika anca sürdü o kadar detaylı incelediğini düşünmüyorum :(
Seydaamuratt Fadimegll321 teşekkür ederim biz yeni 18 olduk pazartesi kontrol varr doktor söyler heralde 🙂