Mucizebebek2 Aysecan0335 kızımı 16. Haftada oğlumu 18 haftalıkken hissettim kıpır kıpır artık hiç uyumadigini düşünüyorum hatta doğunca ugrastiracak gibi küçük adamım ☺️
Aysecan0335 Mucizebebek2 ya benimde öyle olsun inşallah aminn ❤️ burayada yazıyorum hiç şikayet etmicem niye bu kadar hareket ediyo ah vah diye 😀
Mucizebebek2 Aysecan0335 Amin canm inşallah bende hareket etmesini sabırsızlıkla bekledim şikayet etmeyi Rabb’im nasip etmesin şükür sebebim 🤲🥰
Mamacita1 Aysecan0335 Bende ilk 16. Haftada hissettim sonra 17. Haftadan itibaren ara ara hissetmeye başladım çok tuhaf bir his 🥹😍 İlk hamileliğim olduğu için tecrübeli değilim o yüzden tekme mi atıyor anlamıyorum ama dokunduğu yerde kaşınma hissi oluşuyor 🥹🫠💙
Babykalamar 12 de icimde yer degistirip dondugunu hissetmistim bi kere. 16 haftamda cok net tekmesini yumrugunu hissediyodum🤣 doktorumda hic kilo almadin zayifsin o yuzden biyle erken hissedebildin demisti
Aysecan0335 Babykalamar yaa benim biraz göbüş vardı sürekli elim karnımda bekliyorum bakalım bize ne zaman nasip olcak 😀😊
Mhtpflz Aysecan0335 16 17 arasıydı ama saniyelik oda hep yattığım için erken hissetm 20. Haftaya giricrm artık daha net