sarebebeginannesi Kizlar normal mi ya? Hic hissetmedim, kizimda 16 haftalikken ilk kipirdamayi hissetmistim. 19 haftalikken de net olarak gün asiri hissetmeye baslamistim … Bu hamileligimde simdiye kadar hic hissetmemek biraz tuhafima gidiyor acikcasi 🤷♀️🥺
nehirsl sarebebeginannesi korkma arkdasim bnimde 2. gebeligim bunda bnde ilkine gore 5 hafta gec hissettim allah hepimizin evlatlarina saglik versin kucagimza saglikla huzurla almayi nasip etsin
sarebebeginannesi segah06 biliyorum. Ama öyle gec hissetme ben ilk hamilelikte olabilcegini biliyorum .. ikinci hamilelikte daha erken hissedilir diye duymustum hep 🥺 o yüzden tedirgin oluyorum her gecen gün hissetmeyince 🤷♀️
-Ylz- sarebebeginannesi bende ilkini 17 de hissetmiştim. Şimdi 18 olduk salı kahvaltıyı geç yaptım acıkmıstım bi o zaman hissettim aradan kaç zaman geçti hala tekrar hissedemedim yapmadıgım kalmadı. İlkini 17 de hissedince bunu 14 15 de hissederim diyodum ama kısmet olmadı. Bunkez 3 kilo fazlayşa hamile kaldım biraz ondan olabilir. Sizinde öyle mi.
sarebebeginannesi -Ylz- evet bikac kilo ilk hamileligimde göre fazlayim, acaba ondan mi ki? Bilemedim 🙄 kontrollorde hersey yolunda diyor doktor ama böyle hareket etmeyince de anne olarak insan kötüsünü düsünebiliyor malesef
-Ylz- sarebebeginannesi sormayın bende iyice pinpirik oldum. Her ne kadar normal oldugunu bilesemde. Dr um 20 ye kadar hissetmezsin hissetsende bizim için geçerliliği yok demişti. Cinsiyetiniz bellimi?