Gzmnk Kızlar sezeryan ile doğumumu yapacağım. Tecrübeli, ameliyatı iyi gecen önerebileceğiniz doktor arayışındayım. Sezeryan sonrası iyileşme sürecinden korkuyorum ve doktor elininde önemli oldugunu düşünüyorum
SebnemRasit Gzmnk Ankara deseydin muhteşem bi doktorum vardı onu önerebilirdim. Ne dikiş aldırma oldu ne bişey sürecim de elhamdulillah çok güzel geçti. 24. Gündeyiz bi sorunum yok şükür. İnşaallah güzel merhametli bi doktor bulabilirsin. Gerisi çok kolay korkma ☺️
Aslikuti Gzmnk avrupa yakasındaysan türkiye hastanesi Mehtap karaaslan gözün kapalı git derim.Anadolu yakası için soruyorsan henüz işte bu diyeceğim bir doktora rastlamadım :(
Gzmnk SebnemRasit insallah İstanbuldan da bi öneri gelir.. tabiki kişiye görede değişir ama doktorunda cok önemli oldugunu düşünüyorum sonuçta bir ameliyat😪 şanslıymııssınız🙏🏻
Aslikuti Gzmnk günde 10 kez doğum yapabilirim diyodum hep :) eve geldim hiç yatma gereği bile duymadım çok çok iyiydi süreç
Hacerdogan Silivri kokan hastanesinde doğum yaptım. Doktorum harikaydı ümit bey :) hastane de inanılmaz güzel o kadar iyilerdi ki eve gelmek istemiyordum ne ağrı hissettim ne bi sıkıntı korktugum olmadı yani. Sonrası içinde güzel geçti öyle korkacak bi ağrı acı yok yavaş yavaşta toparlandım şükür. :)
Gzmnk Hacerdogan silivri biraz uzak kalıyor yinede cok teşekkürler 😇 umarım benimde böyle güzel gecer gider🙏🏻🙏🏻
nazzlkn Merhabalar vital hospital da Didem güneş aktaş var sezaryen olanlar hemen ayağa kalktım diyorlar eli hafifmiş internetten yorumlarına bakabilirsiniz