fatmanuratilgaan Kızlar merhaba yarın doktor kontrolüm var kalp atışını dinleyebilir miyim acaba çok merak ettim 💕
mucizemizibekliyoruzz fatmanuratilgaan karından 8. Haftada duymuştuk. Vajinal bakılacaksa duyulabilir. Bence acele etmeyin 😊
Deletedmom2224 fatmanuratilgaan 5+2 çok erken benim o haftada anca kese gözükmüştü kalp atışını 7+2 de duymuştum 😊
mucizem_0809 fatmanuratilgaan canım 7-8 haftada duyuluyor 5 haftada kese görünür sadece accık daha sabır ☺️
fatmanuratilgaan mucizemizibekliyoruzz İnanın çok heyecanlıyım çok merak ediyorum duymak istiyorum daha önce düşüğüm oldu 2 kez kalbini duymak kısmet olmamıştı şimdi duymak istiyorum 😐😇
mucizemizibekliyoruzz fatmanuratilgaan hayırlısı diyelim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz 😊
fatmanuratilgaan mucizemizibekliyoruzz İnşallah Allah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise onu Nasib etsin inşallah 🙏😇
fatmanuratilgaan Deletedmom2224 Doktor da erken dedi keseyi gördüm sadece 2 hafta sonra tekrar gideceğim kalbini dinlemeye ve test yaptırmaya 💕😇