Ayyca 17 haftalık hamileyim dişim kırıldığı için hava giriyor çok ağrıyor önerileriniz nelerdir ne yapmalıyım
ggamze_akdemir44 Ayyca ilk üç ay ve son üç ay bir şey yapmıyorlar gebe olunduğu için öyle biliyorum. Kanal ve dolgudan ziyade dişi çekiyorlar zannedersem. Ha kanal dolgu yaparlar mi onu bilmiyorum canım.
Kubrabsyg45 Ayyca karanfil koy canim 1 aydır öyle yapıyorum ben çok iyi geliyor ama artık yeter dedim kadın doğum doktoru aksatma hemen yaptır dedi. Sende doktoruna danış onay kağıdı verecektir dişini yaptırısjn
Aselsmoms Ayyca disinol alıp kullanabilirsin canım bende çok çektim dişten Allah yardımcın olsun geçer inşaAllah paradontax diş macunu da iyi geliyor bide 2 diş sarımsak 2 tane karanfil iyice ez çok az su koyup gargara yap
Kubrabsyg45 ggamze_akdemir44 yapıyorlar canım. 31 haftadaym doktor kesinlikle bunu yaptır öbürlerine geçmesin apse yaparsa enfeksiyon bebeğe zararı olur dedi. Onay kağıdı verdi
ggamze_akdemir44 Kubrabsyg45 valla bana öyle dediler araştırdım ben ondan dedim. 6 haftalık hamileyim bende dişim çürümüş içi fosalmış ağrıyor bekliyorum bende artık.