klyncu_ Kızlar emzirme atleti sütyeni aldınız mı ? Aldıysanız hangi marka aldınız ? Ben bir tane penye sütyen aldım ama çok toparlamıyor yayık yayık duruyor o yüzden süngerli almak istiyorum doğru düzgün bir şey bulamadım
Yeniden-burda2 klyncu_ bende süngerli sporcu atleti vardı bayağı da sıkı tutuyordu. Ama bazen göğüslerim çok dolu olunca süngerini çıkardım göğüs pedi kullandım aynı oldu öyle devam ettim. Sporcu sütyeni benim için büyük rahatlıktı
Kayaatilla klyncu_ Dagi den aldım ben emzirme sütyenini çok güzel toparlayıcılı hemde rahat emzirme atleti çok gerek olmuyor dediler almadım o yüzden
klyncu_ Yeniden-burda2 ben henüz doğum yapmadım 37. Haftadayimda doğumdan sonra göğüs daha da büyür mü şimdiye kadar süt dolmuştur diye düşünüyorum 🙈
Karman34 klyncu_ ben e bebekten emzirme südyeni aldım canım e bebeğin kendi ürünüydü galiba 40 küsür civarına aldım
hayalperest2310 klyncu_ ben LCW den emzirme atleti aldım çok kaliteli 4 tane aldım değiş tokuş götürür beni baya 30 haftalık oldum hatta giyiyorum çok rahat
Tugceasel21 klyncu_ Bence emzirme sutyeni alma cok gereksiz gerek bile yok 2.gebeligim almam emzirme sutyeni
2022bebeki klyncu_ 4 tane sporcu sutyenim var onları kullancam bir tane de lcwdan aldım. Emzirme atletini de evde rahat ederim diye aldim bir tane de dışarı için kalipli emzirme atleti alicam yeterli diye düşünüyorum
Edafmo klyncu_ ben nbb nin mağazasından 2 tane kaplı(süngerli ve telli), lcwaikikiden de bir tane süngerli ama telsiz olanlardan aldım . Emzirme atleti de iki tane lcwaikikiden aldım kaplı onlar da sanki sütyen varmış gibi içlerinde çok kullanışlı
RABIAOZK klyncu_ nbb nin emzirme südyeninden aldim bugun geldi cok begendim kalitesi cok güzel ilk dogumumda lcwdaki kaplılardan kullanmistim ama bu daha toparlayici ve kullanişlı duruyor tavsiye ederim trendyoldan bakın
RABIAOZK Kapsiz nbb den aldigim ama zaten ilk zaman gögüs pedi kullanildigi için hep gogus ucu beli olmuyor