Nesli8181 Aspenya44 14 haftadan 26 haftaya kadar kiz denildi detaylı depremden dolayı yapılmamıştı doktor değiştirmek zorunda kaldım sezeryan olucam için detaylı da erkek dedi
Aspenya44 Nesli8181 🙊🙊🙊🙊 ay Allah’ım inşallah benimde böyle olur . Siz nasıl duygular yaşadınız uzuldunuz mu. Ay gerçekten çok büyük bi ani
Tansu15 27 haftalığız 4 farklı doktor kız dedi. Ben kıyafet aldım ama bir yandan da korkmuyor değilim erkek olursa diye😅 aldığım onca şey…
selinsmother Tansu15 bende de 4 farklı doktor kız dedi hala tereddüteyim eşim saçmalama diyor 😂 çok kız istiyor asla diğer ihtimali düşünmek istemiyor
Nesli8181 Aspenya44 Allah’tandır ben bi hastane cikisi almıştım gerisi hep hediye geldi yani gittimben hep kiz bilirken erkek dedi ben gerçekten mi dedim nasıl yani falan soruyorum bi de 🤣 detaylı ya girene kadar inanmadım erkek olduğuna
Aspenya44 Nesli8181 cidden çok değişik inş benim başıma da gelir böyle bişi🙊😂😂 hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alirsin inşallah ogluşunu
Gece1230 Detaylı ultrason ne kadar sürüyor kızlar bide sadece karından mı bakılıyor normal ultrason gibi?
cennetinsusu Nesli8181 Görümceme de detaylıya kadar hep erkek dediler. Detaylıda kız olduğunu öğrenmiştik. 😌