Elaass Düşük ya da zorunlu kürtaj sonrası tekrar gebelik denemeden önce neler yaptınız hanımlar? Diyet, yaşam tarzı değişikliği, gerekli testler vs her şey olabilir. Rehber olursanız çok sevinirim 🙏🏼
arirangg Elaass 10. Haftada bebeğimin kalbi durdu. Kürtajdan sonra genetik test yaptırdım. Kanımda pıhtılaşma çıktı. 1 adet sonrasında tekrar hamile kaldım. Şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. İnşallah bu sefer sonuna kadar iyi gider 🙏
Dacmnt Elaass Benimde 9. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum genetik test yaptırdık bende de pıhtılaşma çıktı genetik test yaptırın mutlaka
Hulyakkus Elaass bir düşük sonrası kürtaj bir ölü doğum sonrası 1 yıl çocuk olmadı korunma vs olmadı o zaman zarfında testler her şey yapıldı bir sorun görünmedi baya kilo almıştım 120lere çıkmıştım 22 kilo verdim o ara hamile kaldım fakat kimyasal gebelik gecirmisim kimyasal gebelikten 20 gün sonra hamile kaldım şu an 27 haftalık olduk 🙏 haşimato tirodim var kilo vermem çok zor oldu ama şükür oldu 🙏
SaruMerve 3.5 ay olacak kürtaj olalı aralıklı zamanlarla sürekli kontrole gidiyorum yumurtalıklarım ve rahmim için bi problem var mı diye yokmuş beklemedeyim şimdilik ama bol ceviz badem tüket folikasit kullan ben folikasite 1 ay ara vermiştim değerlerim normale dönsün diye doktorum sölemişti geri başladım
1xyz arirangg kürtajdan ne kadar süre sonra genetik test yaptırdınız ? Benimde kürtaj olacak 2 gün sonra 😔 değerlerin tam sıfır olması zaman alıyor sanırım
1xyz arirangg bende bugün 2.kürtajımı oldum ikisindede kalp atışı yoktu, doktor genetiğe yönlendirdi kürtajdan ne kadar süre sonra genetiğe gittin ?
arirangg 1xyz Canım ben sıfırlanmasını beklemedim. Hemen yaptırdım birkaç gün sonra. Genetik doktoru birey demedi, yaptı. 2 ay sonra da değerim sıfırlanmamıştı
Zeyneprem Kürtajdan sonra 40 gün geçtikten sonra genetik test yaptırın demişti benim doktorum bilginiz olsun
Sinem0135 1xyz bunu bende merak ediyorum ya . Bugün tekrar kürtaj olacam 2 gebeliğim de kalp atışı durdu geri . Doktorla görüşürsem bugün soracam bunh da
1xyz Sinem0135 Çok geçmiş olsun benim doktorum dedi pıhtılaşma ve genetiğe baktır 1 ay sonra, bazılarıda hemen test verebilirsin diyo. Bende 4 gün önce 2.kürtajımı oldum ikisindede kalp atışı yoktu
Sinem0135 1xyz bende işte pazartesi ıkıncı kürtajımı olacam kalbi durdu yine . Ben hiç sormadım ne Zmn vermem gerektiği bana da o testleri söyledi .