OksijenliSu Merhaba kızlar.Biz eşimin işi sebebi ile Kırıkkaledeyiz. Ama Ankara’ya genellikle gezmekten çok bebek alışverişi için gidiyorduk. Taa ki Gimat Gross Marketleri duyana kadar. 😁 En son yılbaşından önce gitmiştik. Ve erzak alışverişi de yaptık ordan. Yaşadığım yere göre uygun gelmişti. Ama duyduk ki orası da zamlanmış. Sorum şu. Daha başka büyük Gross market var mı? Ucuz ve çeşidi bol olan. 😅😅😅😅
2022bebeki OksijenliSu Kırıkkale’de tavuk,beyaz et çok uygun annemin memleketi genelde Kırşehir e giderken ordan aliriz🤣Ada gross, gimsa batikent ya da sincan, ova gross , rize gross bunlar epey uygun piyasaya göre özellikle hafta sonu indirimleri var
tugbacns OksijenliSu nevgross tan bazen alışveriş yapıyoruz biz de ama bazen çok kalabalık oluyor darlanıyorum 😄
Daisy0000 OksijenliSu Fiyatları klasik paketli ürünlerde marketlere oranla 1-2 tl fark gösteriyor , meyve sebze ve yeşillik türlerinde 3-4tl oynuyor
OksijenliSu 1asel-duru Evet, orda fazlasıyla var ama. En çok gidilen hangisi onu merak ediyorum. Gimat’a ek.
OksijenliSu 2022bebeki Ya evet beyaz et konusunda burası uygun ama diğer ürünlerde ise Ankara uygun geliyor bana. 😅
Bmsbl Biz ankarada oturuyorduk en iyisi nev gross gibi geliyordu bize. Şimdi istanbuldayız ankaraya gidince bile uzun yola dayanacak şeyleri nev grosstan alıyoruz hele istanbula göre çok çok uygun geliyor bize orası