Hlilal 27 haftalıkken bebek hareketleri nasıldı bi iki gündür nadir hareketlerimiz ama az da olsa var
Pinkgold Hlilal 27 haftalığız bizde 3. Trimester olduk hareketleri çok fazla yukarı tarafa çıkıp toplanmalar var sağ sol toplanmalar var hareketliyiz yani
ipekmom_ Hlilal bendede oluyor 26.haftadayız bizde suan coşmuş durumda yerimde oturamıyorum ama 2gün öncesi çok sakindi. Değişiyor sürekli
Uges2015 Hlilal hiç korkma canım bende de o haftalar da 1 hareket ediyorsa 2 gün tık yoktu canı ne zaman isterse o zaman ediyordu 😃 1 2 hafta sonra sağdan sola geçtiğini bile hissedeceksin 🙃
Busra_2 Bende aynı 27 haftalık ama bazen sabah hareket etmiyo beni korkutuyo ertesi gün hareket ediyo … Bazıları toplaniyo diyo ama ben onu hala çözmüş değilim nasıl toplanma oluyo diye …
Hlilal Busra_2 toplanma nasıl aceba sıkışıyor gibi mi bizde aynı 26 da baya bi hareketli idi iki gündür sakin nadir
Yagmurrr98 Hlilal O haftalarda azalma olmadı bizde aksine aşırı derecede hareketliydi bebeğiniz belki.hareketli bir bebek değildir
Aleynasvr Hlilal benim tam tersi gittikçe daha hareketli olmuştu ve daha kuvvetli olmuştu. Ama o haftalarda belli bi yere toplanmalar olmuştu.
Papatyaa_01 Hlilal 26.haftada felan 2 gün hareketi az olurdu çok az hissederdim, 27.haftaya girdik baya baya hareketlendi şuan fazlasıyla hareketli yarın 28 haftaya giriyoruz bakalım değişmeler olacakmı hareketlerinde 🤷🏻♀️