Melegimgeliyor Bu şurubu düzenli olarak içiyor musunuz yolsan sadecw midede yanma olduğu zaman mı kullanıyorsunuz
Albatros3501 Melegimgeliyor ben aynı zamanda ülser gastriti olan ve geçen sene mide kanaması geçirmiş biri olarak sürekli içmiyorum her yolu deniyorum en son çare gaviscon alıyorum 😊
Aybukealtintas Melegimgeliyor Beni gaviscon, rennie hiç biri kesmiyor hatta içince daha bile çok yanmaya başlıyor, birtek pantpas diye bir hap var o iyi geliyor
Primavera Midede yanma sikayetleri sürekliyse yemeklerden 10-15 dakika önce alınmalı. Ama düzensiz gerektiğinde de kullanabilirsiniz. Benimki had safhada gavisconda işe yaramıyor mesela.
ebrarecem Primavera gaviscon beni de kesmedi bir süre sonra rennie diye bir şurup verdi doktorum çok daha iyi geldi
Melegimgeliyor Primavera gerektiği zaman kullanıyorum ama pek işe yaramıyor acabalar düzenli mi kullanmam gerek diye düşündüm
Englishteacher Bana da doktorum verdi bugün en az 4defa iç dedi hiçbi zararı yok bebeğe kana karışmıyor günde bi şişede içsen sıkıntı yok dedi. Bugün başladım içmeye çok kötüydü midem iyi geliyor sanki bana aç tok farketmez dedi doktor
Denizcntrk Gavisconun yeni cikardigi bi ilaci var gaviscon double action adi ayni tadda ama normal gaviscona gore biraz daha etkili benim inanilmaz mide sorunlarim vardi. Bir tek o iyi geldi gunde 3 defa filan kullandim cigneme tabletlerinden hic fayda gormemis biri olarak tavsiye edebilirim. Doktorda hamilelikte hicbir zarari olmadigini teyit etti 😊