Gizem_123ibo 5 senelik evliyiz çocuğumuz yok 2 3 gün önce dua ettim rüyamda bari hamile olduğumu gorim karnımın sis oldugunu gorim o duyguyu rüyada bari tadım dedim bugün sabah rüyamda hamile olduğumu gördüm karnım şişti rüyası bile çok güzeldi 😔😔😔
Kardelennnky Gizem_123ibo bende hamile olduğumu görmüştüm rüyamda sonra gidip test almıştım pozitifti 🫶 inşallah sende de böyle olur
Emomm Gizem_123ibo bende hamile kalmadan önce rüyamda görmüştüm. Hamileydim oğlum oluyordu. 2 ay sonra hiç ihtimal vermezken hamile olduğumu öğrendim. İnşallah Rabbim rüyanı hayırlara vesile edip sana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez vakitte 🙏🏻
Tumaypirr Gizem_123ibo bende rüyamda görüp sabah eşime söylemiştim akşamı test alalım bi bakalım dedi pozitif çıktı
Dlkk44 Gizem_123ibo bende bir kez rüyamda hamileyken gördüm ismini kız olursa ada koymak istiyoduk eşimin kucağında küçük bi kız vardı adayı getir üstünü değiştireyim diyordum ama nasip olmadı 5 ay önce kalbi durdu kaybettik dünden önce ki gün de rüyamda elim karnımda geziyordum dün gece de yine rüya gördüm kan veriyodum beta 40 larda bişey çıkıyodu sabah dayanamdım trst yaptım silik ikinci çizgi çıktı umarım hamileyizdir 🙏❤️
Meltems53 Gizem_123ibo böyle rüyalar genelde bilinç altı oluyor. Neyi çok düşünürsek yada istersek o giriyor rüyamıza.