haticecpr Merhaba anneler sat a gore 6+2 hamileyim bugunki ilk kontrolumde drum 4 haftayla uyumlu dedi bu bir sorunmudur ilerleyen haftalarda duzelirmi acaba.
Msalbyrk haticecpr geriden gelebiliyor bazen benmde 1 hafta geri. Gec döllenme olmstr dedi bana dktor
Albatros3501 haticecpr ilerde düzeliyor canım ben 10 haftalık diye gittim 9 haftalık dendi. 11 haftalık diye gittim 12 haftalık çıktı. 12+5 diye gittim 13+4 çıktı😀 şimdi 23. Hafta bitcek düzenliyiz 14.haftadan itibaren.
Zehra5507 Cihazdan da kaynaklanıyor ben devlette 4 gün geriden gidiyorum özelde ,3 gün önden ikili tarama da tam tarih çıktı haticecpr
mucizemizibekliyoruzz haticecpr geç döllenmedir. İlk zamanlar önemli değil zamanla toparlıyor bizimde öyle olmuştu
Nisanurr Canım geç döllenme olmuştur bende sata göre 10 haftaligim ama 8 haftadan gidiyoruz sonradan kapatır arayı merak etme benim ilk oğlumda öyle olmuştu 🤗
Seldaapk haticecpr 3 hafta geç döllenme vardı bende şu anda haftasini yakaladı hatta önüne bile geçti gelişim olarak merak etmeyin siz düzenli ve sağlıklı beslenin o yakalıyor haftayı 😀
haticecpr 😊😊 tesekkur ederim arkadaslar sagliksiz bi gebelikmi acaba diye dusundum geri geliyo deyince dr bir hafta sonra tekrar kontrolum var umarim daha iyi cevaplar alabilirim drumdan cok sagolun tesekkurler😘