bkts Gulay92 ben ilk başta yüz yüze gidiyordum 😌 ama artık havalar sogudu evden cikmaya üseniyorum 😅 o yüzden online a cevirdik 🥰
Gorkim Susamtohumununannesi yani listelere uycaksanız kendi başınıza deneyin bide pohpohlanmayı seviyo galiba iltifat et bol bol senden iyisi olmaz
Dilank- Bende aldım kendisinden bir aylık hiç memnun kalmadım iletişim yook , ilk hafta bı arıyor 3 dk rutin soru o kadar sonra ki haftalar listeleri ulaştırıyor sen ne yaparsan yap gibi yönlendirme soru sorma vs hiç acik değil tavsiye etmem
bkts sibelbusr 26+2 deyim, 3.5 kilo aldim toplamda. Bunun 2 kilosunu 12. Haftaya kadar aldim Betül hanima da sonrasinda basladim, 14 haftadir diyetisyen yardimi aliyorum, yardim almaya basladigimdan beri de 14 haftada 1.5 kilo aldim sadece 😌
bkts Irazz12 iki paketi var bir de paketlerini aylik ve 3 aylik olarak ayiriyor 3 aylik oldugunda daha uyguna geliyor yaninizda biriyle giderseniz bir indirim daha uyguluyor, yuzyuze ve online fiyatlari farkli 😌 hangisi ne kadar oldu bilmiyorum 🤭 instagramdan ya da whatsapptan yazarsaniz hemen bilgilendirir ama 🌸