Babykalamar Hln72 surekli uyku hali hic kusmadim ama ara ara mide bulantilarim oldu. Kiz bebege hamile olan arkadaslarima gore Fistik gibi hamilelik gecirdim🤣 6.5 aylikken karnim anca cikmaya basladi beni cok yormadi yani hamileligim
Mervetnl Hln72 çok uyku yaptı, sıfır mide bulantısı bir kere bile kusmadım, tatlı isteğimde artış olmuştu, tek gebelik belirtim göğüslerimdeki damarlardı. Başka da bir belirtim olmadı. ☺️
Pamukasln Bir kizim var 6 yas 23 haftalık hamileyim erkek nasipse. Kızımdan farklı olan kasiklarimda pıt pıt atti daha hamile olduğumu bilmeden. Çok uyku yaptı mide bulantısı ikisindede çok oldu kızımda kilo verdim kusmaktan. Bunda yatana kadar bulandı çok kusamadm bendeki farklar bu şekildeydi
Hln72 Pamukasln bende mide bulantısı olmadı sağ kaşığım ağrıyor birde belimde ağrı var birde bu bebekte inanılmaz canım tatlı çekiyor kzımda asla yemedim
Yuncu1 Esraliiii bende de tam tersi hiç kusmadım mide bulantım oldu sadece o da tolere edilebilir şekilde 2-3 hafta sürdü geçti kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum 😅 bu arada bebeğim kız 🌸
Esraliiii Pamukasln ahaha aynı valla hamile değilim sanki bende erkek bekliyorum gözüm açıldı kızımda egilemiyordum belki tek kızım vardı ondan sakındım kendimi
Esraliiii Yuncu1 ay ben kötüydüm kokuyu gectim insan muza bakınca midesi bulanıt mı ama kızım cok güzel oldu degdi yani😁😁
Hln72 Emomm bende şuan öyleyim hamile kalmadan önce ilk mavi bebek zıbını aldım ama içimden geçti sonra hamile olduğumu öğrendim
Hln72 Sevl evet bende şuan 6 haftalığım 3 yaşında bir kızım var kızımda hep sol kasığım ağrırdı bu bebek ne mide bulantısı yaşamadım bebeği hep sağ kasığımda hissediyorum bide sağ belim ağrıyor
Fatma63_41 İlk gebeligim toplamda 2 3 defa istifra ettiysem 35.haftamdayim bide sağımda hep halsizlik dışında Bi sorunum.yok
Hilal2 Erkek bebekte hiç belirti yaşamadan doğuran ben bu hamileliğim de ölüyorum Doktor’um kıza benziyor dedi yataklara yapıstım resmen bulantıdan