_RainBow ATC diler hocaya watsaptan kan değerimi atsam sorun olurmuki numarasını verdi ama pek rahatsız etmek istemedim. Siz arıyormusunuz yada msj atıyormusunuz biley sormak için,crp biraz yükselmişte sorayım mı rand günümümü bekleyim bilemedim
Deletedmom308 B-P-R ahmet akgünü bende düşünüyorum. normal doğum yaptırıyomuş duyduğum kadarıyla. ayrıca erkek doktor olduğu için çokta yoğun değil. istediğimiz zaman randevu alabliyoruz.
B-P-R Deletedmom308 çok duydum İsmini Bende Oraya Gitmeyi Düşünüyorum ama erkek diye de biraz Çekiniyorum Açıkçası
Deletedmom308 B-P-R bence erkek olması daha avantajlı. Ama başka doktorlarda var orada. Hastane gayet iyi. Fiyatlar da makul :)
B-P-R Deletedmom308 ben Randevuyu nasıl Alicam Peki Hastenye Gidip Direk Muane ediliyomu yada randevu alınıyorsa nasıl alınıyo Özele ilgili bir fikrim Yok Benim Biraz Yardımcı Olurmusunuz acaba
_RainBow Deletedmom308 şimdilik diler hanıma gidiyorum ama beylikdüzü devletide bırakamadım 😅 yaaa numarası var şimdi msj atınca sanki rahatsız ediyomuşum gibi geliyor yada ben öle hissediyorum🧐eşimde erkek istemiyor erkek kadın doğumcuya gitcem yoksa. Valla araştırıyorum hala ama reyap sanırım daha iyi çevremdeki hastanelere göre kalp cerrahi falan olsun sağlık ocağındaki doktor demişti sonra baktığımda başhekim kadın doğumcu falan hastanede yakın sanırım burdayım artık 🙃
Deletedmom308 _RainBow hayırlısı olsun :)hastane gerçekten güzel ama fiyatlar güzel değil :)) bende devlete devam ediyorum şimdilik. Daha sonra medilife a geçicem büyük ihtimal
Fridakahlo pinktime canım ben mesut beye gidiyorum kendisinden memnunum bi aksilik olmazsa Doğumu da ona yaptırmayı düşünüyorum
_RainBow Deletedmom308 hayırlısı olsun bende gittipimde konuşucam ona göre bakıcam ne diycekler fiyat konusunda bakalım ☺️indiirm vs
Deletedmom308 B-P-R internetten online randevu alabilirsiniz. Medilife beylikdüzü sayfasında online randevu linki var.uygun günler saatler yazıyo