Aysegulinanc Kızlar bi kaç gün önce hafif segirmeler hissettim karnımda önce emin olamadım ama şimdi çok rahat pıt pıt tekmeliyor sanki çok farklı duygu hep hissetmek istiyorum 🥹 siz kaçıncı haftada hissettiniz
minikmucizemmmmmm Aysegulinanc bende yarın 17 haftalık oluyorum. Ama sanırım dün akşam aynı şekilde hissettim gaz sancısı değildi üç defa pıt pıt etti içimden bir şey aktı sanki çok heyecanlandım😃
Denizahsen Aysegulinanc ben 15. Haftamdayım ilk gebelik daha çok erken biliyorum ama bi an önce hissetmek istiyorum gece rüyamda gördüm hissediyordum 🥰
mucizem___ Aysegulinanc bir gün var aramızda bende bugün 18+0 oldum gecen hafta yatarken 2 defa bende pıt pıt bişiler hissettim o kadar henüz birşey yok :)
Deletedmom_52 Biz 15 deyiz hala erken bizim için ama bende çok merak ediyordum nasıl ayırt ediyorsunuz bağırsak hareketi olmadığını falan ben ayırt edememekten korkuyorum 🤣🙈
Aysegulinanc Deletedmom_52 bende ayırt edemem heralde sanıyorum ama bu gaz gibi vs değil hissettiğinde ne demek istediğimi anlayacaksın canım saliselik peş peş küçük tekmeler 😍
Deletedmom_52 Aysegulinanc anaaaaa 🥹🥹🥹 Maşallah rabbim korusun tüm kötülükler bebeklerimizi sabırsızlıkla bekliyorum hiç görmediğim birini özlüyorum 🥲🫶🏻
minikmucizemmmmmm Aysegulinanc bir daha ne zaman olur acaba ya şimdi konuşuyorum karnımı seviyorum ama tık yok 😃
Aysegulinanc mucizem___ 20 den sonra daha çok hissetmeye başlıyormuşuz ☺️🫶🏻 senin cinsiyetin belli mi
mucizem___ Aysegulinanc maglesef karın boşluğunda göremiyoruz dediler yarın 18+1 oluyoruz kontrolümüz var umarım net bişi denilir
Baharks Aysegulinanc inşallah bende içimden haftası benden önde olanlar için aynısını diyodum yolu yarilamisiz valla🤭
Ipek_2017 Bende ilk gebeliğimde 17 haftalıkken hissettim. 💙 Şuan 2. Gebelik 15 haftalığız cinsiyeti merak ediyoruz. 🤍
Suheda_4406resul Aysegulinanc 15-16 gibi hafif hareketlenmeler başlamıştı şimdi 20. Haftamdayim dışarıdan bile belli oluyor tekme attığı 😍