Yasminella- Kızlar 14. Haftamdayım. Demir ilacına başladık. Hayatım boyunca kabızlık problemi yaşamadım desem yeridir. Ama şuan yaşıyorum. Sizde oldu mu? Olduysa ne yaptınız tavsiyeleriniz neler?
Deletedmom_52 Yasminella- kuru incir yiyebilirsin hem çok faydalı hemde kabızlığını geçirir , eşim aydınlı allah razı olsun kayınvalidem sürekli gönderiyor kesinlikle tavsiye ediyorum hemen geçiyor günde 2 tane yiyebilirsin ❤️
Cayvarmiya Yasminella- ay bende de çok fena oldu hala ara ara oluyor bol su tüketiyorum ve demir ilacımda değişiklik yaptı doktorum
ZeynepAzra_ Yasminella- bana da ishal karın ağrısı yaptı iaki kere ilacı değiştirdik ama yine olmadı kullanamıyorum şimdi
Asildilekkkkkk17_ Yasminella- ben 21 haftalığım hala decam ediyorum doğuma kadar normal bunlar haftada bir çıkıyosan iyidir
Yasminella- Cayvarmiya yani şaşırdım çok. İnanılmaz su içen bir insanım en az 4lt içiyorumdur. Hangi ilacı kullanıyordunuz şuan ne kullanıyorsunuz?
_Ceyda_ Yasminella- bende de genelde kabızlık yapıyor bazen de ishal . Doktoruma söyledim ferrum kullanıyordum değiştirdi şimdi ise gyno ferro sanol kullanıyorum ona da yeni başladım bu nasıl bir etki gösterir bilmiyorum ⅔ gün oldu başlayalı
Turmalin Yasminella- ferro sanol demir ilaci kullaniyorsaniz yapar. Onun yerine solgarin demir ilacini kullanabilirsiniz doktorum tavsiye etmisti banada