Cnskose Ben 12+4 de dr bana çıkıntı var biraz ama kızdada çıkıntı olıyor dedi büyürse erkek büyümesse kız 1 ay daha bekleyelm 16da söylücem dedi böyle olan varmı ?? Erkeğe benziyorda dmedi çok merak ediyorum
yasemin1622 Cnskose ay ben de aynı şeyi yaşadım 11+6’da bi çıkıntı var dedi doktor erkek oladabilir olmayadabilir kesinleşmesi için erken dedi çok merak ediyorum şubat başı öğrenicem
Likayolcusu Cnskose eltime aynısını yaptılar erkek dedi siizn gibi ihtimal bile vermedi kesin erkek dedi sonradan kız dedi çok erkek yani o haftalar 😕
Sibelemreemre Cnskose bendede 11 haftada doktor çıkıntı var erkek dedi sonra 2 3 hafta sonra kendi doktoruma gittim kız demişti ve 2 3 hafta sonra tekrar gidince erkek dedi kesin pipiyi görmüştük
Ozge1708 Cnskose be im 13 haftda ufak bı çıkıntı görünüyor dedi. Ama kızda da bu haftalarda öyle olabiliyor dedi. 17+4 de kız olduğu kesinleşti.
Cnskose yasemin1622 bende 2 hafta sonra gidicem bakalım meraktan ölüyorum 2.bebeğim ilki erkek inşallah premses gelir🤩💞
Cnskose Likayolcusu banada eşimede kız doğuyordu hep içime hatta çevremizde o şekilde öyle çıkıntı flan deyince niz attık kesin erkek gözüyle bakmaya başladık🫠
yasemin1622 Cnskose benim ilk çocuğum o yüzden kız da olsa erkek de olsa çok mutlu olurum ama insan merak ediyo sağlıklı olsunlar da başka bişey istemiyorum aslında 🙏🏼
Cnskose Sibelemreemre ay sizin daha karışık olmuş her defasında başka kesinleşmesine sevindm sağlıkla alın kucağınza 🙏🙏