Bsryrklts Kızlar 11 haftalık gebeyim iç hemoroidim oluştu tuvaletimi yapamıyorum, hemopropin ve proctolog krem önerdi doktorum bugün kullanmaya başladım aranızda kullanan var mı ya da bu rahatsızlığı olan var mı
2309 Bsryrklts benim dış hemoroid im var ama onunla yaşamayi öğrendim 😅😅 bana hicbisey fayda etmemişti tek çaresi ameliyat ama olamam onuda
myangelson Bsryrklts ay hamilelikten önce de vardı biraz hamilelikte çok fena çıktı şimdi daha da çıktı çoğu zaman kanıyor tuvaletimi yaparken hele geçen akşam çok kötü şişti ne oturuyorum ne kalkabiliyordum çok kötüydü zeytinyağı sürdüm sonra pamukla zeytinyağı koydum biraz rahatladı dışta da var içte de var benim ama eczaneye sorup krem almayı istiyorum bende biraz fayda eder belki diye 🤦🏻♀️
Aselhumaninannesi Bsryrklts o krem işe yarıyor düzenli kullanın bende de sorun var sıcak su doldurun bir yere oturma banyosu yapın su soğuyana kadar oturun genital bölgenize yaklastirmayin makatiniz sıcak suya yakın olsun her tuvalette zeytinyağı veya vazelinde ek olarak sürebilirsiniz baharatlı yemeyin ekmek tüketmeyin bol bol yeşillik su
Sena00 Bsryrklts bende bugün doktora sordum şimdi krem veremem dedi işte osmolok şurup verdi düzenli kullan sıcak suya otur falan idare et dedi işte 4. Aydan sonra yazıcam dedi lavman verdi bugün kullandım anca öyle gidebildim 😑
Bsryrklts myangelson myangelson myangelson ayy seninde bir an önce geçer umarım çekilecek çile değil 😢😢😢
myangelson Bsryrklts inşallah gerçekten çekilecek çile değil de ameliyatlık oldu galiba benimki de her seferinde artıyor çünkü baharatlı acı vs de çok tüketmiyorum bir de 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
myangelson gizemmccc var maalesef ikinci hamilelikte çok daha fena oldu ameliyat gibi birşey varmış onu düşünüyorum eşim bahsediyordu