Brck0303 Kızlar akşama ne yapıyorsunuz doktor Bebek 2 hafta önden gidiyor diye dinlen dedi ama yine ev işi yemek mecbur yapıyoruz bana da fikir verin kim ne yapıyor akşam a canım mantı istiyor ama yanına ne yapacağımı bilmiyorum
usenmedimyaptimbirvelet Brck0303 2 hafta önde gidiyor benimkide fakat doktor bana dinlen demedi bi sıkıntısı mı varmış da öyle dedi doktorunuz? Yemek yapmayacağım bu arada hastayım anneme gidiyim de iyileştirsin beni😂
Azizinannesi2 Brck0303 sadece tarhana çorbası yapicam onuda cocuklar ac kalmasın diye babaları ac kalsa da olur shhshs
Kubratagram00 Brck0303 şu yemek derdinden bende çok sıkıldım ya 😏 karı koca öğretmeniz üstüne aynı okulda görev yapıyoruz ve okuldan aynı anda çıkıyoruz koştur koştur eve gidip yemek yapmak o kadaaaarrr zoruma gidiyo ki 😅 34 haftalık hamileyim bi de 🙃 bana da yapabileceğim basit bi yemek önerirseniz çok sevinirim 😂
mylittlebabym Anlamadığım için soruyorum bebeğin önden gitmesi ile dinlemek ne alakaymış? Yani hiçbir iş yapmayıp uzanmak mı gerekiyormuş?
Brck0303 mylittlebabym evet baştan beri düşük tehlikem de vardı bu aralar 67 gündür çok fazla ağrım oluyordu uyku uyutmayacak şekilde bn doguruyorum sanmıştım bı ara dün gittiğimde bacak boyu kafa yapısı karın çevresi vs herşeyi ile bebek iki hafta önde yürüyüş yasak iş yasak hızlı hareket yasak yatıp ayağını yukarı kaldırıp dinlenmen lazım dedi ama malûm ev bizim iş bizim az az da olsa iş yapmak zorundayz 🤷
Brck0303 usenmedimyaptimbirvelet baştan beri düşük tehlikem vardı bu aralar agrimda fazla olunca öyle dedi 🤷
mylittlebabym Brck0303 anladım düşük tehlikesi yazmayınca dedim ne gibi sorun olabilir diye. :) Geçmiş olsun, çok yormayın kendinizi :) bende akşama mantı yapıcam :)
Brck0303 Kubratagram00 tava yapabilirsin ikişer tane patates patlıcan domates biber tavuklu yada etli o fırında pişene kadar siz duş alıp dinlenirsiniz yorgunlugunuz gider
Brck0303 mylittlebabym yanına ne yapmak gerekir normalde çorbadan tatlıya herşeyi yaparm ama hiç canım istemiyor bugün
mylittlebabym Brck0303 ıspanak kavurması olabilir mantının yanına :) ben öyle yapıcam sanırım. Karnabahar kızartması da olabilir
Brck0303 2309 maalesef eşim akşam a kadar oradan oraya gidiyor bu soğukta 11 12 kata sırtında eşya taşıyor bn bı çorba ile kalamiyorm için el vermiyo
Azizinannesi2 Brck0303 evet canim dün doğum günümdu unutup okeye 4. Eksikmis oraya gitti tripliyim 😂😂😂
mylittlebabym 2309 kız o ne öyle onla kim uğraşacak 😂 a101de KaşıkLa marka mantı var Kayseri mantısı gerçek etli. Ondan aldım😂
2309 Brck0303 benim eşimde uzun yol şoförü haftanın 3-4gunu yok bugünde yok mesala o olmadığı için bana çorba yeter