lAydanur Önceki gebeliğimde kürtaj olmuştum bu seferde çok korkarak gittim ama üst ultrasonla görünmedi vajinalden baktı ultrason da gördü ama kalp atımı yavaş dedi tedirgin oldum yine aynı şeyleri yaşarım diye aranızda bu durumu yaşayan varmı normal mi ??
kuzumvebenn lAydanur Ben 6+4 de karından duydum ama benimde azdı sonra net duydum haftası küçük olduğu için demişti bana doktorum bence korkma canım Allah’ım izniyle sağlıkla kucağına al inşallah
Sinem0135 lAydanur kuzum benim de yavaştı doktor bu hafta da normal dedi bende 6 da duydum haftaya net duyulur endişelenme kuzum 🤲🏻🤲🏻
Sinem0135 lAydanur bende aynı şeyleri yaşadım ama korkarak bebeklerimize zarar veriyorz. Herşey çok güzel olacak bizim için ben inanıyorum ❤️
ArvenMom lAydanur o haftalarda zaten yavaş olur bende ilk bebeğimi kaybettim ikinciye hamile kaldım doktora çok yavaş dediğimde 7 haftalıkken yavaş değil sadece küçük demişti yani merak etme o haftada normal şuan 20 haftalık olduk kızımla dua et herşey yolunda gider 🥰
hilalldal lAydanur merhaba canım bana da aynı şeyi söyledi vajinal baktı bana 5+6ydık o zaman su an 6.haftaya girdik de kalp atışı yavaş Allah bilir haftaya gel bakalım üzülme dedi eskim doktorum direk umudu kes demişti şok olmustuk tek bir doktora takılı kalmamakta gerekiyor
lAydanur hilalldal bende öyle yapıcam 1 hafta sonra gidicem allahın izniyle güzel haberler alırız inşallah
Seval2468 lAydanur bende 6+6 yim az önce geldim doktordan benim doktorum bu haftalarda karından pek duyulmaz dedi vajinal baktı duyuldu . Karından 8 haftalıktan sonra bakıyor
lAydanur Seval2468 benimde vajinal baktı ama zayıf kalp atışı dedi bana duyurmaadı tahlil aldı idarar kan falan 2 hafta sonra gel dedi ama ben bir hafta sonra özele gidicem
Dilaninboncugu_61 lAydanur şuan korkmani gerektirecek bir durum yok annesi zaten şuan küçük mercimek kadar olan bebeğinin kalp atışını ne kadar duyabilirsiniz ki . 10 haftadan önce kalp atışının duyulmasını doğru bulmuyor çoğu doktor zaten 😇
Beyza44 lAydanur ilk gittigimizde kesesi göründü ama küçüktü 5 6 haftalık falandı 1 hafta sonra gittik kese var bebek yok vajinal muayene dedi kalbini dinledik minik minik atıyordu geç döllenme olabilir dedi şimdi büyüdü haftasından önde gidiyor ❣️ sizinki de belki böyle bı seydir içinizi ferah tutun 💐