Eylulkelebegi Merhabalar güzel anneler, anne adayları size bir sorum olacaktı. 17+5 günlük hamileyim bundan iki gün önce bebeğimin hareketlerini bariz hissettim ama dün neredeyse tık yoktu. Başlarda böyle bir hissedip bir hissetmemek normal midir ilk gebeliğim.
Mervetnl Eylulkelebegi benim 30 haftalık oldu bebeğim hala düzenli değil. Hele ilk gebelikte 28-29 a kadar normal diyor doktorlar. Korkmayın sağlıklıdır bebeğiniz 😇
ArvenMom Eylulkelebegi normal 20 haftalığım bir gün hissedip 2 gün hissetmediğim oluyo 18+1 de hissetmeye başladım
2309 Eylulkelebegi bende 17+3 üm bir hafta oldu hissedeli ama dediniz gibi bendede bazen 2-3 saat hissetmiorum kendimi uyuyo diye teselli ediyorum 😅🙏
Ferahkabay Normal kuzum ben 22 haftalığım arada bi kıpırdama lar var daha sonra bayaaa oynamıyor galiba uykuya daliyorlar
Eylulkelebegi Çook teşekkür ederim canım anneler rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ❤️
Aysecan0335 16 hafta içindeyim zaman geçsede hissetsem artık diye diyeee yiyip bitiriyorum kendimiiii 🥲