Hifa Nisanurr ay seninki çok erkenmiş birde ben kendime erken diyordum benmde bir yaşını 1buçuk ay geçmiş bi kızım var ben de 5haftalık hamişim🤰🏼Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin sana kolaylık versin cnm
Nisanurr Hifa oooooo sen kendine mi erken diyodun peki ben benimkine ne diyim bilemedim valla 😂 amin canım çok sağol seninde kucağına sağ salim nasip etsin insAllah Rabbim 😍
AslimErcan Nisanurr çocuğunu emziriyomsun peki.tekrar gebe kalınca sütün tadı dwğişir dwniliyo bebek emmeye biligomuş 🙄
Nisanurr Nagusun_evi amin canım amin bende biliyorum bizde ilkinde bi kaç ay uğraşmıştık isteyipte olmamasının acısını biliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda ❤ Allahım Kübra Nur meleğinide sağ salim kucağına nasip etsin inşallah 😍
Ecrindemet Nisanurr son zamanlarda zorlaniyorum.Once hic bilmedim.Ev islerimi falan hep kendim yaptim.Ama artik halim yok :) Kizima anca bakiyorum Allahaa sukur😇
Seelmaozhan77 Nisanurrilkim 12yaşında ikinci 7yaşında küçüğüm 9aylık davetsiz misafirimde 19 haftalık canm
Seelmaozhan77 Nisanurr slm canm gecenlerde sana msjyazmıştım hamilelik nasıl gidiyo diye sende sağolasın cevap yazmızsın ama msj bitürlü açılmadıki sana cevap vereyim😞😞
Busra_bugraaa Hayırlı olsun canım sağlıkla al kucagına 🙏🏻 Benimde oğlum 18 aylık ve 3,5 aylık hamileyim kızım olacak inşallah 🤗
Nisanurr Busra_bugraaa oh ne güzel bi kız bi erkek maşallah size de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım 😍