40+3 te muayeneye gittim ve nedense içime de doğmuştu o gün bana yatış verileceği 😬 Öncesinde sıfır sancı ile gittim kontrolde suyun sınırda olduğunu söyledi doktorum kendi sancın da yok ama ben eve göndersem içim rahat etmez dedi ve yatışı verdi. İşlemleri halledip yattım suni sancı verildi ilk başta vajinadan. Ama açılmam olmuyordu. Bu da işe yaramazsa damardan vercez dediler ki öyle de oldu. Sancılarım oluyor sıklaşıyor ama açılmam 2 cmden öte gitmiyordu. En son dün öğleden sonra sancım baya arttı artık kıvranıyordum ama sabretmemi bebeğe kavuşmak için çektiğimi söylüyorlardı sabrediyordm. Ama malesef bizim küçük hanım sancılara tepki verdi ve kalp atışı zayıfladı hemen acil sezeryana aldılar. 15:26 da kokusunu çok şükür çektim içime. O sancıları herşeyi unuttum. Herşeyin doğalı normali güzel ama bebeğim ve benim sağlığım söz konusuyken gerisi teferruat 😐 Şu an ağrılarım var ama bunu yaşayan tek ben değilim son da olmucam. Rabbim en başta sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularımıza inşallah 😊❤️