Kızlar bende doğum hikayemi yazarak Burdan ayrılmak istedim.ilk doğumum sezeryan olduğu için bu gebeligimdede 9 ocağa gün almistik.39+0 da.ama ben içimde hep biyerlerde bu kızımın kendi istedigi gün geleceğini hissetmiştim hatta söylemiştim de çevreme.normal doğumu hissetmek sancı çekmek suyun gelmesi Nisan gelmesi gibi şeyleri yaşamak istemiştim açıkçası Allah biliyor.neyse 4 ocakta temizlik yaptım hissetmiş gibi, kendimi yormadim çok da,sonra gece yattık.ve o da ne birden gece 2.40 da suyum geldi yatağa.once idrar sandım yatak su içinde kaldı sonra ayağa kalkınca devamı geldi anladım
Eşimi uyandırdım aşırı panik oldu.😂 Hemen doktorumuzu aradık o da hastaneye geç hemen hazırlıkların yapılsın dedi.neyse geçtik.nstye bağlandım ama öncesinde alttan muayene ile acikligima baktı nöbetçi Kadin doğum uzmanı🤔 buna anlam veremedim suyum daha da arttı akışı.ve sancim başladı on on beş dk da bir duzensiz şekilde geldi takip ettim.bunu da yaşadım az çok 🥰🌺neyse sonra doktorum geldi ameliyathaneye geçtik.ilk doğumda kızım kuveze alındığı için bunda korkum vardı çok.kiyafetleri verdik hemşireye ama aklım hep kuveze girecek mi girmeyecekmi diye ordaydi.dogum esnasında nabzım ve tansiyonum beni zorladı devamlı oksijen aldım o şekilde rahatladım.sonra kızım çıktı verdiler yüzüme dokundu ama doktor muayene ederken devamlı örtüyü kenara çekip oraya bakmaya çalıştım.solunum filan dediler odum koptu yine.ama giydirdiklerini görünce dünyalar benim oldu.odaya çıkarıp kısa bı sure solunum desteği vercez odada yaninizda dediler.tamam dedim.bir saat kadar fanus içinde oksijen verildi yanımdayken.sonra gerek kalmadı toparlandi şükür.diger kızımda solunumdan kuvezde sekiz gün kalmıştı hemde enfeksiyondan.doktorum bu konuyla ilgili kendini o kadar kasiyorsun ki dedi bebek de strese giriyor bizi korkuttun nabzın tansiyonun yerlerdeyd de sonra iyi toparladın dedi… Bu benim yapım sanırım 🥲neyseki kızıma kavuştum sadece şunu söyleyeyim üç dört gün boyunca spinal anestezi kaynaklı boyun ağrısı beni mahvetti bunun sebebi de ameliyat esnasında boynumu çok hareket ettirmemmis aman siz kipirdamayin… Baş boyun ağrısı birde kulak uğultusu da yaşadım.bu seferki beni biraz etkiledi ama şuan bir hafta geçti ağrılarım da bitti ve parolla hayatta kaldım en azından 😂 simdi kızım yanımda ve sağlıklı başka birşey istemem…herkese sağlıklı doğumlar dilerim