Asuttt Merhaba sevgili anneler Bebeğimin bebek bezlerini indirim yakaladıkça alayım diyorum. Hangi marka bez önerirsiniz, hangi markalar kesinlikle alınmamalı? Tecrübeli annelerden yorumlarını bekliyorum 💗🌸
Yasolinnn Asuttt ay molfixden uzak durun lanet ettim resmen. Her alt açmada cocugu soydum hepsini taşırdı
Edafmo Asuttt ben Molfix aldım. Ablam yengem yakın arkadaşım hep Molfix kullandı çok çok memnunlar. Yalnız bana kalırsa stok yapmayın. Aşağıdaki yorumlarda gördüğünüz üzere bizim beğendiğimiz bezden başkası memnun değil. Bunu ancak bebeğiniz doğduğunda kullanmaya başladığınızda karar verebilirsiniz. O yüzden sadece başlangıç olarak yenidoğan dönemi için alın memnun kalırsanız sonrasında stok yaparsınız
_edakrsu22 Asuttt ben sleepyi almıştım küçük paket memnun kalirsam devam ederim diye stok yapmadım ve memnun kalmadim Molfix den memnun kaldım
Asuttt _edakrsu22 sleepy de çok kullanıcısı var onu düşünüyordum alsam mı diye tüh.. prima da çok iyiymiş
Edafmo Asuttt yol yapmaz niye yapmasın. Zatem bebeğin teninde pişik ya da alerji yaptığı için değiştiriyor oluruz çoğu zaman. Bazen de sızma vs yaptığı için.
2022bebeki Asuttt Yok arkadaşlarım kullaniyor memnun diye aldim. İnşallah ortalama 2 haftaya kalmaz ben de kullanıcam 🤗
Dmles Asuttt ben primanın pampers ile prima premium care aldım hatta fazla stokladım sanırım, çok gelecek gibi duruyor.. ıslak mendilde prima nın pampers coconut pure aldım. Banada bunları önerdiler
egkoz Asuttt doğumumdan önce sleepy aldım stokta yaptım extrasını da naturelini de biosunu da kimseyi dinlemedim beğendim iki aydır da bebeğime kullanıyorum memnunum 🤭
Elfs Asuttt baby turco her kakada çişte kaçırdı. Primadan çok memnunum. Goonun da çok memnun olanı var. İlk zamanlar çok çiş kaka yapıyor çok değişim oluyor o zaman ortalama bir bez kullanılabilir sonrasında primada bez sayısı düşünce daha iyi tuttuğu için diğer markalara göre az değiştirip daha çok tutar fiyat ortalama aynıya denk gelir.