Tubatgn Rabissssscee Bu rutine genel olarak 3 aydan sonra geçiyorsun zaten canım. İlk üç ay riskli dönem ve bebiş anne kanından besleniyor. Daha dikkatli olmak şart tabi 🤗
Esma1993 mistocookie yalniz degilsin bende de gebelik sekeri cikti diyetisyenin verdigi diyetle yemek yiyorum ve her yemek oncesi ve sonrasi kan sekerimi olcuyorum
Kgns mistocookie bende carsamba şeker yüklemesi yaptırdım o zaman öğrendim. Bugün diyetisyene gideceğim. Doktorum karbonhidrat ve tatlı içerikli ürünleri yeme dedi. Paketli gıdaları aburcubur yemeyi bıraktım onun dışında pilav patates makarna ve beyaz ekmek yemiyorum. Sebze ağırlıklı yemeyi düşünüyorum ama içim rahat etsin diye diyetisyene de gitme kararı aldım ben bir yerlerden kısarken bebeğimin sağlıklı ve yeterince beslenmesinden emin olmak istiyorum. Bir ay sonra kan tahlili yaptırıp tekrar gideceğim kadın doğum doktoruma.
ilkimbebee Maşallah kızlar ne güzel besleniyorsunuz şaşkınlıkla okudum çok güzel besleniyorsunuz ben haşlanmış yumurtanın sarısını yiyebiliyorum sadece kibrit kadar peynir 3-4 zeytin salatalık domates kahvaltı İçin bana geliyor fazla bile geliyor öğlen kahve (badem-kaju) yiyorum çok acıkırsam bi ekmek arası veya tost yiyorum akşam menüde ne varsa meyve de çok nadir
SutlacimiYedimmiBen Tubatgn hamileliğimde hic bu sekilde beslenmedim muz kefir ceviz kasar tahin kuruyemis vs yemedim 4 kg uzeri bebisim dogdu yesem allh bilir 5 kilo dogrurdum heralde 🤭(ama iyiki yememisim) bebeğiniz guzel besleniyor sağlıkla doğurun🙏🏻
Tubatgn SutlacimiYedimmiBen Ay maşallah canım 4 kilo üzeri🤭🤭 bakalım biz kaç kilo doğum yapıcaz bu beslenme ile
SutlacimiYedimmiBen Tubatgn zaten senin listeyi gorunce bebisin kac kg dogacak merak etmedim degil hani🤗
Tubatgn SutlacimiYedimmiBen En son 32’de 1980di sanırım diğer randevum 36’ya denk gelecek o zaman kaç olmuş 🤗
Nurkcy Maşallah ne güzel 🧿 Ben yememin gerekli olduğu şeylerden tiksindiğim için yiyemiyorum yumurta,avakodo,ceviz,tavuk gibi su bile zorla 1 litre anca içiyorum çok rahatsız ediyor tamda gelişim zamanı tüketemediğim için çok üzülüyorum 😔12 haftadayım..
Ayseyekta Nurkcy bende o haftalarda yiyemiyordum sonradan düzeldi. Şimdi 24 haftalığım çok şükür bulantılar çok nadir oluyor ve iştahım çok açık sürekli acıkıyorum
Tannsu Kızlar maşallah ne güzel besleniyorsunuz ben et tavuk balık hiç birini yiyemiyorum midem almıyor sadece muz da istikrarlı gidiyorum kuruyemiş aklıma gelirse yiyorum o da baydı aklıma ne gelirse ne varsa yiyorum canım o an ne isterse hatta en sevdiğim fastfood ve pizza 😋😋 22 haftadan selamlar 🙈
Ayseyekta Tannsu belki 2 kez dışardan bişiler yedim. Zaten pek dışardan bişey yiyen biri de değilim normalde