Sarelle Kızlar bugün bebeğim sadece sabah hareket etti sonrasında etmedi yada ben mi hissetmedim anlamadım yorulmadim da sadece evi süpürdüm sonrasında hep oturdum yattım çikolata yedim falan hareket etmedi 23+6 haftalık hamileyim bu arada olabilir mi arada böyle acaba
Yaseminelifali Sarelle doktorumun bana söylediği yemek ye su iç sol tarafına yat 2-3 saati aşarsa hareketsizlik hemen beni ara veya gel dedi
Sarelle Yaseminelifali valla hepsini yaptım ama pek hareket etmedi benim doktorumun numarası falan da yok :( sabah sağlık ocağına gidicem asi için zaten hareket etmezse oraya söylerim bakalım
deletedmom301 O haftalarda bende de oldu 3 gün hareketleri çok azdı. Ama sonradan bi açıldı pir açıldı kuzum. Endişe etmeyin. Hareketleri hiç olmazsa o zaman endiselenin.
deletedmom301 Sarelle inşallah yoktur kuzum. Endişe etmeyin içinizi ferah tutun. Genellikle tüm hamilelerde belli bir dönemde oluyor bu sanirim
Yaseminelifali Hiç hareket olmaması başka pek hareket yok başka ben 26. Haftada 3 gün hareket hissedemedim doktora gittim ultrason a aldı hemen bi baktık ki kızım karnımda ayakta resmen halay çekiyo😂😂dik konumda duruşu varsa hissetmezsin demişti doktor@Sarelle#2347411
Sarelle Yaseminelifali valla biraz fazla endişe ediyoruz aslında da bide ilk gebelik olunca insan bilemiyo korkuyo hep 😊