Tugbazdmr Kızlar 6+1 hamileyim az önce merdivenden düştüm ayağımın üstüne ayağım çok şişti şuan üstüne basamıyorum bugün kontrolüm de var sizce bir şey olmuş mudur 🥺
hulyademr Tugbazdmr bebeğini soruyorsan olmamıştır inşallah kuzum. Bende iki kere düştüm hamileyken biri merdivenlerde biri karda kayıp düştüm 😅 ayağını soruyorsan şişmişse ihmal etme kırılmış ya da incinmiş olabilir hemen bir ortopediye götür.
Rege21 Tugbazdmr bende 36 haftalıkken merdivenden yuvarlandım . Çok şükür bebek iyi. Ama benim kalça kemiğimde çatlak var . Oturup kalkamıyorum cok can yakıyor tarifi yok. Yatarkende çok acıyor. Çatlak olduğu için hem ortopedi doktorum hemde kendi doktorum normal doğum önermedi daha büyük hasar alabilir diye . Zaten bebekte ters o yüzden sezaryen doğum olacağım her türlü . Çok dikkatli olun arkadaşlar
Duyguucnr Tugbazdmr ay hamileyken bende düşmüştüm ilk haftalarda , kanama vs olmamaıştı ama evham yaptık eşimle devlet hastanesinin aciline gittik dr beni azarlamıstı kanama yoksa neden geldin diye ve alttan muayene etmişti😞
Meed Tugbazdmr bugünüme kadar düşmedim ikiz hamilelik haberi aldım izindeyken boşca yokuşlu merdivenli bir gezintideydik ve ayağım kaydı en az 6-7 basamak kaydım düştüm🤣 çok şükür birşey olmadı kanama ağrı sızı olmadı mı bence birşey yoktur canm🥰
minipanda Geçmiş olsun ,bişe olmamistir merak etmeyin ,bebekler oyle kolay kolay birseyden etkilenmezler cok agir travma olmadgi surece
Tugbazdmr hulyademr bebek daha önemli 😂 inşallah gidicem 3 de randevum var. Ama ayağımda çok kötü acilden baktıracağım 🤦🏽♀️
AhuMtl Bende 4 haftalikken bilmiyordum hamile olduğumu. Evi silerken düştüm. Hemde yüzüstü. Ondan sonra denize gittik dubalardan denize atladım. Çok şükür hicbisey olmamış smdi 25+4 uz çok sağlıklı kuzum. Rabbim herkese sağlıkla evlatlarına kavuşmayı nasip etsin.
piiremsesinannesiii Tugbazdmr bende düşmüştüm canım kalçamın kemiği kaydı heralde oturamıyorum bişey yapamıyorum şuan daha doğumuma 3 ay var ama şükür ki bebeğe bir şey olmadı inşallah seninkine de olmamıştır
Meed piiremsesinannesiii bence onu iyi araştır doktoruna da söyle canım simfizis gevşemesi olabilir çok sık rastlanan birşey gebelikte bende de var şu an hiç hissetmediğim yerde ağrı oluyor kalca komple ağrıyor yatakta dönerken sabah kalkarken daha beter çamaşır sepeti dahi kaldırmayacaksın
Meed Tugbazdmr çok şükür canım ikizin birini kaybettik ama o sebepten değil gelişmedi yani kanama ağrı sancı yoksa stresse sokma kendini🫶🏽
ArvenMom Tugbazdmr doktora gitmeden bilemezsiniz bende kontrole gidiceğim gün evimin merdiveninden düştüm allaha şükür bebeğim iyiydi bide haftan küçük muhakak doktoruna belirt ne olur ne olmaz 🙏🏻🥰