Canan_bgrck mine3444 keşke ben alsam 🥲😢😂 41 den 36 düştüm kusmaktan Kilolarınız bana gelir inşallah 20 kgsu😂😂
Annecim58 mine3444 ilk haftalarımda 4-5 kg civarında kg vermiştim 63 kg dum 20 haftalığım 63 kg ya geri dönmusum 2. Gebeliğim inşallah ilk oğlumdaki gibi 14 kg almam doğuma kadar 😅
Nhlhmz11 mine3444 30 haftalığım , 17 kilo almışım , hiç kilo aldığım belli değil , karnım çok büyüdü hiçte kafaya takmıyorum , takarsan sıkıntı :))))
Nhlhmz11 ballikedii benimde kusmam olmadı , ama bulantım çoktu. 17 -18 haftaya kadar 1 kilo bile almamıştım şuan 30+2 deyim ve 17 kilo aldım 😇 şuan yavasladi kilo almam bebek baskı yaptığı için yiyemiyorum çok yoksa daha yicem 😅
dedanur Sureyya1 bişe sorcam bende 19+2 deyim bizimki kaç aylık oluyo bi türlü çözemiyorum bunu hiçte anlamam
Nhlhmz11 ballikedii 🤣🤣🤣🤣 bakalım kaç kilo ile girecez , benim bu kiloda sadece bacaklarım biraz şişti :) birde karnım çok fazla çıktı :) kimse inanmıyor o kadar kilo aldığıma
momyy__ mine3444 dikkat et canım biraz fazla almışsın çünkü son haftalarda birdenbire daha çok alınıyor
Esra-06g mine3444 bende 22 haftalık oldum bulantılarım yeni durdu kilo almaya başladım sanırım 3 kilo almışım 🥺
dedanur Esra-06g bende 22+2 oldum hiç kilo almamışım bu güne kadar 3 kilo vermişim hatta şimdiden başlarsın kilo almaya dedi doktor 🌸
Deletedmom_116 19 a birgün var 3 kilo zorlaşan var yok 😂😂Ama kendimi kocaman hissediyorum yemek yerken daraliyorum bebiş baskı yapiyo galiba Karnım saolsun yok😥😥