Nurranne Kızlar selam 2. Trimestera girmiş bulunmaktayım bu 2. Üç ayınız nasıl geçiyor neler yaşadınız neler yaşıyorsunuz?
designermoms Nurranne ben de yeni girdim 15 haftalığım şu an bulantılarım halsizliğim koku hassasiyetim ağrılarım hepsi geçti çok rahatım inşallah senin de öyle olur sadece uzun süre ayakta duramıyorum belim ağrıyor onun dışında çok rahatım :)
2022bebeki Nurranne Hamileliğin en güzel zamanı. Bulantilar, hassasiyetler geçer, bebek ve karnınız daha tam buyumemistir, nefesiniz kontrolludur özgür hareket etmek için en ideal dönem 🥲
Mhtpflz Nurranne biraz daha rahatlıyorsun ama ben 18 haftamda daha iyi oldum bazı günler çok enerjik oluyorsun bazı günlerde aşırı halsiz belli değil😅
minikmucizemmmmmm Nurranne bulantı kusmalarım devam ediyor 17 haftalık olduk 🤯😃 gece uyuyamıyorum sola yatıyorum bacağım kalçam ağrıyo sağa dönüyorum bebek o tarafta diye sağ tarafım batmaya başlıyo tam dalıyorum eşim afedersin öküz gibi dönüyo yatakta benim uykular şimdiden haram😂😂
Nurranne minikmucizemmmmmm 😂😂😂 hahaha birde hamileyken uyuyun uyuyabildiğiniz kadar diyorlar , dış etkenleri kimse düşünmüyor 😂
2309 Nurranne benim ilk ay yine kötü geçti ama artık +17+3 üm bir tık iyi gibiyim kilo almak istiyorum 😊