Beyza44 SeKa26 doktorla alakalı bence ya aynı klnikte hiç muayene bile olmadığım doktor karşıdan baktı 4 kiloya yakın doğar dedi kadının dediği gibi oldu 💐
El123 SeKa26 yok cnm sezeryan doktor yanılıyor olablır ım kılolu bnce riske atma dedı bende o an zaten geceden berı beklıyodm korkuyodum tamam dedm ıyıkı tamam demisim eninde sonunda sezeryan doncekmısım
SeKa26 El123 hayırlı olsun canım güle güle büyüt inşaallah. İyi olmuş bir yandan sezeryan olman baya zor olurdu yani normali
Duyulurum SeKa26 ultrasonda 3200 falandı. Aynı gün renkli doppler bakıldı 3000 gramdı ve ertesi gün tam 3000 gram doğdu
Birerkekbirkizannesi SeKa26 4 kilogram hatta fazlası da olabilir demişti, 3450 doğdu. Maalesef tam ölçüm olmuyor.
El123 SeKa26 evet canm oyle zor da olmadı hemen ayaklandım darısı 2. Dogumum un basına 😍 sızde sag saglm gonlunuzdekı gbı alırsınız kucagnza ınsallah
SeKa26 Kubra-ayhan benimde böyle olucak diye çok korkuyorum yemek yemeğe korkuyorum artık normal şekilde nasi dogururum ya böyle fazla gösterirse 🙄