Dilk1212 OzgeSrc benimde doktorum 35+6 da 2400 dedi banada erken alabiliriz dedi bir haftadadır iki katında çıkardım yemeği inşallah kilo almıştır
OzgeSrc Dilk1212 insallah canim🤲🥲 Allah hepimizin yardimcisi olsun senin yine iyiymis benm daha az . Neler tuketiyorsun suanda
OzgeSrc Mystery76 ah ayni kaderi paylasiyoruz yani 🤦♀️ boyu 48 cm dediler . 37 de banada aliriz dedilerde. Haftaya kdr bi skı beslen bakalim kilo alacakmi duruma gore belirlerz dediler
Mystery76 OzgeSrc senin yine boyu iyi canım benim ultrasonda 29 hafta çıkıyor boyu 39 cm çok takıyorum kafaya bari 2 kilo olsa diyorum 37 ye kadar 😔
Dilk1212 OzgeSrc kaşara yoğunluk verdim tahin pekmez muz özellikle köy peyniri yumurta her gün tüketmezdim artık her gün tüketiyorum yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktorum burdan yazarım 1 haftadır farkı olmuş mudur
SeKa26 en_guzel_emanetlerim bana 37 haftalıkken 3400 dedi yediklerine dikkat et zorlanirsin yoksa dedi belkide benimde daha fazla dogabilir
SeKa26 Seval2468 40 falan beklese demek 60 cm yada daha fazlası olacakmış belkide massallah. Acaba genetik mi ki anne yada babadan mi kaynaklı
OzgeSrc Mystery76 inan bana sag saglikli dogsunlarda kilo bi sekilde hal olur ben sagliktan korkuyom. Uzme.kendini sende ❤️🤲
Seval2468 SeKa26 ben 154 cm 55 kilo eşimde 170 cm boy ama kendi abim 185 cm dedem 190 cm falan belki onlara benzemiştir. Suandada tam 2 yaşında 15 kilo 94 cm iri gidiyor hep
OzgeSrc Dilk1212 insallah hayirli haberlerle donersin canim. 🤲 bende yarin gidicrm ama benim 2 gun sonra olmus oluyo bakalim bende durum.ne
twofruits OzgeSrc kaşar peynir güzel kilo aldırıyor diyorlar bebeğe ama bilemiyorum herkesin bünyesi farklı işe yarar mı
OzgeSrc twofruits ise yariyo denendi 🥲 ilk gebeligimde de bi ara gerilik vardi kaşara yuklenmkstim acayip ise yaramişti. Ama iste bunda zamanim kalmadi 😭 alalim diyolar ya