Merhaba kızlar bende doğumu mu yaptım çok şükür aldım yavrum kucağıma 41+2 haftalık doğum oldu biraz uzun oldu ama 40 haftada başladım doktora gitmeye zamanı geçerse kakasını yiyebilir diye sürekli hastane yolundayım.
Geleleim doğuma 41+2 haftalık olduk doktorum ultrason dan yatış yapalım artık dedi Rahim açıcı fitil verilecek denildi suni sancı verilmeyecek denildi nts ye bağlandım kalp atışı düzgün çıkmıyor 130 görüyor ama üstüne çıkmıyor doktor geldi biraz daha bekleyelim dedi baktı düzelmiyor hemen sezeryane alalım dedi ben kendimi normal doğuma o kadar çok alıştırmıştım ki hemen üstüm indirdiler önlük giydirdiler sedyeye uzandım tek başımayım korkuyorum indirdiler aşağıya buz gibi titriyorum belimden iğne yapılacak ebe geldi yorgun dur kabur otur dedi iğneyi hissetmedim bile hemen sıcaklık oldu bacaklarımda ondan sonra başlamışlar bile ben daha bacaklarını oynatabiliyorum dedim kesmeyin demeye kalmadan minik meleğimin sesini duydum çekiştirmelerini hissediyorum ama acımıyor kızımı bana gösterdiler hemen elbisesini giydirmeye götürdüler benim dikişlerim birazcık uzun sürdü sonra odaya çıkardılar bebeğimi getirdiler yanıma şimdi uyuyor hastanedeyiz bu gün çıkışımız olacak inşallah sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım Allah herkesi sağ salim yavrusuna kavuştursun inşallah