Binnur-cam Şu klavyenin çıkmamasından sürekli reklamdan valla sıkıldım her sorun yaşadığımda silmicem silmicem diye direniyorum 🤢 mail at diceksiniz atıyoruz düzeliyor sonra gene aynı ..
Tubatgn Binnur-cam Şu an genel sıkıntı var annemiz. Ekip arkadaşlarımıza ilettik. Geri dönüş bekliyoruz. Reklamlar için dilerseniz ekran saati görünür bir şekilde ekran kaydı alıp tarafımıza mail atın. Klavye sorunu içinde öyle yapabilirsiniz. Bu şekilde daha hızlı çözüme kavuşuyor. Sizden yapılan geri dönüşler sayesinde 😊 biz@mutluanneleriz.com 🌺
umena Binnur-cam bana da cinsel içerikli oyun reklamları cıkıyor ne alaka anlamadım cok rahatsız edici @Tubatgn
Papiiii Tubatgn bu genel sıkıntı acaba ne zaman biter ?pardon 3-4 aydır yazinca hep sürüyorda genel sıkıntı
Tubatgn umena Uygulama içerisinde ki reklamları bizler seçemiyoruz annemiz. Otomatik oynatılıyor. Bunu ileticem.
bihterquenn Bide bildirim düşmüyor bana uygulamadan çıkıp tekrar giriş yapınca düşüyor düzeltilmesini rica ediyorum
Tubatgn Papiiii Bu tür teknik aksaklıklar olabiliyor annemiz. Ekip arkadaşlarımızda sizden gelen geri dönüşler ile işi hızlandırmaya çalışıyor 😊