Anneadayiii canım öncelikle 2 köpeği 2 de kedisi olan bi anne adayiyim. Kopeklerimiz bebekken bize geldiler ilk baslarda cok iyiydi fakat köpekte şöyle sıkıntılar var, koku oluyor cidden ve evin icinde olmuyor ayrica senin yeni bebegin olacak kopeklerde yalama huyu var sevgisini gostermek amaciyla ve nefesleri de cok hos degil bebegini yalayip mikrop bulastirabilir . Ayrica tuvalete surekli cikarman gerek. tabi asilarini yaptirirsin ama eger alirsan bunlari yasayip beni anlayacaksin. Biz kopekleri cocuk icin almamistik ciftligimiz var oraya gonderdik simdi orda kaliyorlar arada sevmeye gidiyoruz. Kedilere gelince biz kedileri cidden bebegimiz icin aldik 2 tane var british ve scotis cinsi. Kedi bakimi kopek bakimindan kat ve kat daha kolay tum asilarini damlalarini yaptirdik. Tuy sorunu taramadigin zaman oluyor. Kumlari var asla eve pisleme vs yasamadim koku kesinlikle yok vs. Ama bence kopek almamalisin ama kedi al diyede demiyorum. Ben cocugumu dusunerek aldim ama suan cocugumu dusunerek keske almasaydim diyorum cunku anne hisleri herseyi tam ama aman tuy olur mu mikrop kacar mi dusuncesi bilemiyorum :)