yenibebekannesi_ Merhaba arkadaşlar bugün tam 20. haftamdayım 16. haftamda bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım düzenli olarak hissediyordum fakat son iki gündür hissetmemeye başladım hareketler azaldı bu durum normal mi ? Buna benzet olay yaşayan var mı?
Nazli-61 yenibebekannesi_ tabiki o haftalarda normal benimde öyle olmuştu 1 gün hiç hareket etmemişti ne yediysem ne yaptıysam gün sonu canlanmıştı Şuan 28. Haftamdayım hareketleri düzene girdi çok şükür o yüzden normal ☺️
Aysutoper yenibebekannesi_ bebek 20.haftada net oynamaya başlar arada hiç oynamaz arada çok oynar ben 23.haftamdayim bazen ne kadar dokunsam da oynamıyor çünkü uyuyorlar bende korkmuştum ilk sonra öğrendim
Mhtpflz yenibebekannesi_ benimde öyle canım bi yerde okudum %90 günlerini uyuyarak geçiyorlarmış artık
yenibebekannesi_ Nazli-61 inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız, Allah razı olsun çok teşekkür ederim cevabınız için.
yenibebekannesi_ Aysutoper tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim bende yeni kontrole gittiğim için günümün gelmesini beklemek yerine sizin gibi taşarak tecrübelenen insanlara sormak istiyorum Allah razı olsun içimi rahatlattınız
Zln2152 Aysutoper bende 20+6 haftalık gebeyim daha düne kadar hareketlerini hissediyordum ama bugün hiç hissetmedim normal Mİ bilmiyorum 🫠
Haticem5467 Benim bebeğim kız ben hareketlerini hissetmiyorum 15. Haftam yarın bitiyor bundan sonra hissedermiyim aceba
ArvenMom Haticem5467 herkeste faerklı canım 18 19 20 daha net belli ediyor bebek haraket etse bile gaz haraketi sanabilirsin 🥰
Sureyya1 Haticem5467 15 erken henuz biraz daha bekleyin 17 17 de hissedebilirsiniz ama 22ye kadar yolu varmis doktorum iyle soyledi
Erennurasl Bende 20 haftalık gebeyim ve ikiz bebeklere sahibim bazen oluyor hiç hareket yok bazen oluyor gümbür gümbür korkulcak hiç bişi yok ❤️
Haticem5467 Sureyya1 kız ağır olur derler hafif hisseder gibi oluyorum ilk gebeliğim erkekti maasallah kıpır kıpırdi
yenibebekannesi_ Sureyya1 doktorunuzun bilgisini paylaşmak içimi rahatlattı sizin tecrübeleriniz ile birlikte çok teşekkür ederim ☺️
yenibebekannesi_ Haticem5467 Haticem5467 cinsiyeti erkek ama bu aralar durağan maşallah bebeğiniz sağlıkla gelsin ☺️