Pinarr-14 12 haftalık gebe olupta sürekli kusma hissi yaşayanlar var mı bana gün içinde sürekli öğürme geliyor duruo dururken olan bir durum yaşayan var mı ??
Serklajligebelik Pinarr-14 25. Haftadayım inan bana daha dün gece öğürüyordum . Toplasan tüm hamilelikte 3 kez filan kustum ama o kadar şiddetli öğürüyorum ki her gün nerdeyse , geçmedi bende yani daha
usenmedimyaptimbirvelet Pinarr-14 33 haftalık hamileyim hamileliğimde hiç kusmadım fakat bu haftalar çok fazla o his geliyor tiksindim her şeyden 🥲 belki de hastayım ondan da olabilir
myangelson Pinarr-14 bende hamileliğimin ilk 3 ayi pek kusma olmadı ama sürekli öğürme ve mide bulantısı yaşadım çok kötü birşey ya 😕 3 kilo vermiştim
Cnskose Pinarr-14 aynı bende öyleyim canm ilk gebeliğimde kusuyordum bunda sadece öğürrüyorum ve durup dururken birden sonra geçiyor hep böyle biyere gidince bile tedirgin olıyorm ilk 3 ayda 1 kilo vermişim
Hazan_yeli25 Her sabah yaşıyorum özellikle ilk uyandigimda genelde safra çıkarıp rahatlıyorum aç karnina öğürmek te çok rahatsız edici inşallah uzun surmez aynı durumdayim