Ozlemdemir Kizlar kendimi bildim bileli deodorant kullanan biriyim. Ve her zaman rexsona kullandım çok çok memnunum ama fiyatı uçtu 60 lira olmuş. Tavsiye edebileceğiniz uzun süre terletmeyen ve ferah kokan deodorant markası var mı acaba?
littlemiracle_ Ozlemdemir dove ınvisible dry kullanıyorum bugüne kadar kullandığım en güzel deodorant gün boyu ne ter ne koku çok çok iyi ama fiyatı 88 tl
defneveannesii_ Ben emotion kullanıyorum yeşil kapak olan çok kalıcı ben memnunum genelde hep onu alırım, kırmızısı da gayet güzel 🌸
Ozlemdemir littlemiracle_ rexsona daha ucuz ve iki gün kalıcılığı var ben fiyat performans ürünü ariyorum hem uygun hem kaliteli olsun
nur_bebek34 Ozlemdemir şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama beyaz olanın kokusu güzel eşimde siyah kullanıyor
Aynenkanka Hamile kalmadan önce emotion kullanıyordum, hamileliğimden itibaren siveno kullanıyorum temiz içerikli roll on. Bildiğimiz deolarda aliminium choloride var ve bu da doğumsal anomalilere sebep olabiliyor.
cananhazal Ozlemdemir deoderant değilde Dilan Polat’ın rise And shine marka roll on çok iyi harika kokuyor terletmiyor ve uzun gider
Betulkpln cananhazal bu markanın roll-onunu bennde çok severek kullanıyorum fakat hamilelikte bir sakıncası olur mu ki acaba 😓
Nidanurr Ozlemdemir ben beğeniyorum ama bence bu kişiden kişiye değişir çünkü herkesin terlemesi yada ter kokusunun agirligi farklı:)