Rosense Boncukveannsi ona doktorunuz karar verir. Doktorunuzla sezaryen olacağım diye anlaşırsanız, suyunuz da gelse, açılmanız da olsa sizi sezaryene alır.
inci_tanesi Boncukveannsi Sezeryan 38 de alıyorlar zaten acilman vs olmasın diye 38 haftaya banada gün verdi sezeryan için
Beyza44 Boncukveannsi 10 cm acilmayla normal doğum yapıyorlar sancın açılman olsa bile alırlar sezeryana hiç korkma ❣️
inci_tanesi Boncukveannsi Benimde tam öyle denk geliyor 37+5 38 değil bana 38 haftayi tamamlıyor demişti doktorum
Nedime54 Ay ben de isteğe bağlı sezaryen dedim günümüzü de aldık ama 39+3 te ben şu an 37+5 im normal gelirse normal yaparız dedi yarın gidince her durumda sezaryen istediğimi söylim bari
SebnemRasit Deletedmom_116 ama normal istemiyor yani napalım. Evet normal de daha hızlı toplanılıyor diyip insanları korkutuyorlar ben zorunlu sezaryen oldum hiç eskiye dönmücem sandım çok korktum normal doğuramadım diye de çok üzüldüm. Ama çok şükür bugün 24 gün oldu herşeyimi kendim yapıyorum tekim ☺️
Deletedmom_116 SebnemRasit ya Keyfi sezeryan bence saçma geliyo heleki açılma vs varken ama insanın kendi seçimi tabiki bize laf düşmez sadece fikirimi söyledim Allah sağlıcakla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğiniz💙💙
SebnemRasit Deletedmom_116 evet haklsın Tabiki en doğalı en güzelidir her zaman ama İşte zorunlu olarak kalınca olmuyor. Çok teşekkür ediyorum hepimiz sağlıkla sıhhatle büyütelim inşaallah 🐣
Gulhnm SebnemRasit ben normal doğumdan korkuyordum zaten ama daha hamile kalmadan fizik doktorum boynumdaki fitiktan dolayı normal doğumu yasaklamıştı.ikininca buyuyp patlarmis
SebnemRasit Gulhnm benimde mesela sağlık problemim yol çok şükür ama bebeğimin kafası büyük olduğu için normal doğum yapamadım. O yüzden em hayırlsı benim içinde bebeğim içinde neyse o olsun diye dua ettm hep ♥️🎈🤲🏽
Gulhnm SebnemRasit çok şükür bizimde hakkımızda en hayırlısı neyse onu versin Rabbim sağlıkla sihhatle kavusalim hepimiz İnşallah 🤲❤️🥰