Ezgimmmmm Kozlar beş aylık bebegım var ana kucağı almak istiyorum ama gecmı kaldım cokmu gereksız otururken falan yada yemek yerken sureklı yanımda durmak ıstıyo onun üçüne koyarım diye düşündüm ama herkes gereksız dıyo
tugcee1372 Ezgimmmmm aynen bencede artık gereksiz 5. Aydan sonra. Onun yerine mama sandalyesi alabilirsiniz
1Gunes Ezgimmmmm genişiniz büyümüş maşallah onun yerine mama sandalyesi almak daha mantıklı artık oturmaya başlayacak.
Yarenvekardesi Ezgimmmmm 5 aylikmbebegi yada 6 aylık bebeği saatlerce otutturamazsin beli acır. .bence anakucagi al hem yatar pozisyonda hemde oturur pozisyonda oluyor . Gidip en pahalısı elektrikli al demiyorum tabi ama 200 den başlıyor .
Cnskose Ezgimmmmm al bence bebekler için rahatlık önmli ben elektrikli varya ondak almıştım ve o kadar raht etttim ki işte yaparken kendi sallanıyor duruyordu canm
Symaydin Mama sandalyesi daha mantıklı artık oturur emekler kalkar ve onun içinde durmaz. Amamama sandalyesinde kemerini falan takarsın durur önüne de yemeğini ya da oyuncağını ver tamam