Denizhan-34 Merveasafgun 10 hafta gibiydi diğer sayfalarda baktırdım🤭onlar kız dedi sadece melek bildi
Merveasafgun Denizhan-34 ya evet melek hanımı övüyolar baya daha yeni ya benim nasıl anladı erkek dedi anlamadım ama doğru çıkacak mı görücez 5. Haftada bilebilir mi ki
Denizhan-34 Merveasafgun bana yaptığı yorum gelişim şekli kese vs bahsetmedi tecrübeli DİE baktırdım merak sonuçta hani diğer sayfalarda kız deyince galiba tecrübeli bilemedim
Merveasafgun Denizhan-34 bana da aynen öyle baktı kese vs demedi tecrübeliyim dedi bakalım bilecek mi rabbim hayırlı sağlıklısını versin
Merveasafgun Denizhan-34 ya onun hakkında güzel şeyler yazdığınız ve tahmini bildiği için sanırım bilmiyorum ki
Denizhan-34 Merveasafgun evet olabilir dedim gibi 10 haftalıktı bastırdığımda şuan 28 dönüş yapmadım tahmininiz doğru çıktı DİE olabilir evet peki sen baktırdını mı
gmzhrn kizlar kusura bakmayın da paralı yaptırıyoruz demeyin sakın ya. gerçekten hani burada da soruyoruz bisey derler vs diye ama iki seçenek var zaten ya kız ya erkek. bunlara para yedirmeyin cidden yazık gunah.