Eldgrn seymaatk13 şuandan bildiriyorum acımıyor 🤣🤣 merakla beklerdik vursun haraketi olsun diye şimdi de durduramiyorum hanımefendiyi
SerapBagci seymaatk13 hemde ne acımak ilk zamanlar çığlık atiyodum😂 hatta uykudan deprem oluyor diye sıçramisligim var🙈🙈
Asildilekkkkkk17_ Ben 21 haftalık oldum bugün bir haftadır böyle kasık bölgemde yani karnımın altında böyle kalp atması gibi atma var ama bebekmi değilmi anlamadım ya 🥴
seymaatk13 Eldgrn ahahah 😁 benim her hareketi hoşuma gidiyor ya maşaAllah subhanAllah sağlıkla sıhhatle sağ salim kucağımıza alalım Allah’ın izniyle 🤲🏻🥰
Omerva seymaatk13 evet mesela şuan sanki içimde kazı çalışması yapıyor 😱😱yarın kavuşuyoruz oğlumla heyecandan yerinde duramıyor hersldeubenim gibi 🤣🤣
seymaatk13 Omerva Rabbim sağlıkla sıhhatle sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻☺️ bir avazda doğur 😇
Gknrshn seymaatk13 35. Haftadayım sağolsun dönmemiş daha bizim kız kafasını kaburgamdan çıkarmaya çalışıyor heralde öyle bi gerdiyorki kendini resmen kafası elimde oluyo acısını sen düşün
MelisBerdo seymaatk13 hala özellikle yanlara doğru yaptığı hareketlerde acı hissediyorum . 21 haftalığız
Ikicocukannesi32 34+1denn duyurulur Valla canım Çok Açıyor Artık karnimdan çıkacak az kaldı kafasını bariz dayadığı belli ayaklarıda kasıklarımdan ittiriyor
Aysutoper seymaatk13 yaa nedemezsin bazen bir güçlü tekme atıyor iş yaparken bazen sıçriyorum acıyor 😅