bendiyebiriii Ay 9 ay 9 ömür gibi sürdü bir bitmedi vallahi. Buraya geleceğime bile inanmıyordum. Çok mutluyum bu kadar ilerlediği için. Allahım sağlıklıca doğurmamızı nasip etsin bir an önce🥰🫠
_Moodanne_ bendiyebiriii evet benimki de son 99 ikinci gebeliğim ve zamn su gibi geçti bunda hiç bilmedim hala inanamıyorum bu kadar hızlı geçtiğine 🧿
Eren_umay2 bendiyebiriii Sağlıcakla alın kucağınıza inşallah benimde ikinci gebeliğim su gibi aktı gitti zaman resmen daha dün gibiydi halbuki şuan ise son 45 günüm kaldı ilk gebeliğimde zaman geçmek bilmiyordu 😌🤲 sağlıcakla vaktinde gelsin bebişler inşallah🥰
denizarenmom bendiyebiriii ayy cok hizli geciyor bence sanki dun test yaptim pozitifi gordum gibi🫣 son 81☺️
bendiyebiriii _Moodanne_ Diğer çocuktan dolayı hızlı geçiyor sanırım. Hep ikinci gebelikleri olanlardan böyle yorumlar okuyorum. Diğer çocukla ilgilenirken zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz diye.
bendiyebiriii denizarenmom Sağlıklıca alın kucağınıza inşallah🌸 Bana da hızlı geçsin inşallah zaman🐻♥️
bendiyebiriii Aleynaerayy22 Ayyyy ne heyecanlısınızdır😅 her an geliyor he. Allah sağlıklıca aldırsın kucağınıza🫠
bendiyebiriii Btlklnc Kiloyu da dert ediyorum ben ya sanırım ahshdj her şeyi düşünüyor insan. Garip duygular sbdbdn
bendiyebiriii Btlklnc ya veremezsek😅 ergenliğimde 73-74 kiloydum. 1.59 boyum var. Sonra 52ye kadar falan düştüm hamile kalmadan 48 falan olsam diyordum pat diye öğrendim valla😅 tel sağlıklı olsun da gerisi kolay