Uges2015 Bugün dr kontrole gittim 30+1 haftalık gebeyim dr bebeğin başaşağı kanalda olduğunu söyledi ben sormayı unuttum bu kötü bir şey mi erken doğum riski olur mu kafam karışıyor 🤷♀️😃
ayla__ Uges2015 hayır güzel bişey benimde 29 haftalık iken başı kanala indi şuan 37+6 yım hala kanalda normal doğum İste
1Gunes Uges2015 benim bebişin de 28 haftadan bu yana kanalda üstelik şu an tam doğum pozisyonu almış 32+3 de yüzü içe dönük popo göbegimde 🤣
Uges2015 ayla__ çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🤗🤗bu haftalarda sağ arka kaburga ağrısı yaşadınız mı
Uges2015 BBuseY 30. Haftalarda neler yaşadınız kaburga ağrısı bir de ben çalışıyorum gündüzleri ağrım az oluyor halsizlik falan olmuyor ama eve geliyorum dinlenmeye başlayınca ağırlarım başlıyor normal mi bu
ayla__ Uges2015 yaşamam mi bel göğüs nefes darlığı kaburga boynumdan belime inen bir anda sancı herşey yaşıyorum mide yanması gece uyuyamama 🥲 hayırlısi ile doguralim inşallah
Uges2015 1Gunes ayy ne güzel sağlıkla normal doğum yaparız inşallah 🤗🤗benim bu haftaya kadar çok rahat geçti gebeliğim ama bu hafta çok zorlanıyorum
TansuTalay Uges2015 evet cnm cok normal bnde gündüz temizlik yapıyom gece agrıdan uyuyamıorm kalkarken belim aşırı ağrıyor ve sağ kaburga agrım 4 aylıktan beri oluyor genişlediği icin oluyormus .
1Gunes Uges2015 vallahi kaşıklarım fena ağrıyor kuzu Benim inşallah sağlıkla kucağımiza alırız. Minik adam midemi tekmeliyor zaten sürekli uzanıyorum oturamaz oldum
1Gunes Eskiz bas aşağı olması doğum pozisyonuna girmesi oluyor kanala girmesi de doğuma hazırlık yakındır gibi bisey
BBuseY Eskiz aynı şey değildir canım kanala doğum gelince giriyor. Baş aşağıda olmasıyla alakası yok. Bebek baş aşağıda olur başı yukarda da olur o ayrı
Uges2015 1Gunes benim ki kız öyle çok tekmeleri yok toplanıyor sadece ama ileride ne olur bilemem 😃😃 kaşık ağrısı bende de oluyor bir sağ arka kaburgam çok ağrıyor doktor ilaç verdi inşallah geçer
1Gunes Uges2015 inşallah kuzum ben 20.haftadan bu yana magnezyum kullanıyorum bel ağrıma çok faydası yok ama baldır basen kas ağrılarımı hafifletiyor